Over ons

Haarverzorgingsblog van Bianca Hallo, ik ben Bianca. In het dagelijkse leven ben ik secretaresse. Ik moet er dus altijd representatief en verzorgd uitzien. Goede haarverzorging is dus erg belangrijk voor mij. Ik ga daarom regelmatig naar de kapper om mijn haren te laten knippen en ook de uitgroei bij te laten werken. Soms probeer ik ook nieuwe dingen uit, zoals een andere kleur, ander model, etc. Op deze manier zit mijn haar altijd netjes. In deze blog wil ik jullie vertellen over mogelijke kapsels en kleuren, wellicht dat ik jullie dan ook op nieuwe idee├źn kan brengen. Tevens wil ik in deze blog ook vertellen ook over mijn ervaringen met diverse kapsalons en verschillende producten voor het haar. Veel plezier met lezen!

Zoeken

Categorie├źn

Archief

Recente artikelen

Hairstylist
5 juni 2018
Haarwerken aan laten meten
16 januari 2018
Pruiken aanmeten
4 januari 2018

Haarwerken aan laten meten

Haarwerken

De redenen op een pruik te vinden kunnen uiteenlopen. Van onzekerheden over steeds dunner wordend haar, haaruitval door chemotherapie of een huidziekte. Het belangrijkste is dat je zelfverzekerd en stijlvol weer voor de dag kunt komen. Het laten aanmeten van haarwerken kan je weer een volle bos haar teruggeven. Wil je meer weten over hoe dit te werk gaat? Lees dan gauw verder, in deze blogpost schrijf ik over het laten aanmeten van haarwerken.


Een haarspecialist

Het is van groot belang om een haarspecialist te vinden die gespecialiseerd is in haarwerken en pruiken. Een aantal kappers kunnen adviseren, maar voor het beste resultaat kun je het beste gericht zoeken naar een specialist in haarwerken. Samen gaan jullie op zoek naar een pruik dat het beste bij jou past. Je hebt veel inbreng en geniet van professioneel advies. Je hebt de keuze uit natuurlijk haar of synthetisch haar en wordt rustig geholpen. Het is een behoorlijke stap om een pruik uit te zoeken en de haarspecialisten werken hier dagelijks mee en kunnen je zowel helpen bij het vinden van de beste pruik als emotioneel bijstaan. Vind samen een mooie pruik en geniet weer van een volle bos haar.


De kosten en vergoeding

Pruiken en haarwerken zijn beschikbaar in verschillende soorten, maten en vooral prijzen. Zo zijn pruiken van synthetisch haar goedkoper dan pruiken van natuurlijk haar. In veel medische gevallen wordt het laten aanmeten van haarwerken volledig vergoed door de zorgverzekering. Kijk goed of je nog van polis hiervoor moet veranderen. Je kunt dan volledig vergoed een volle bos haar krijgen. 


Bij jou in de buurt

Ga op zoek naar een haarspecialist bij jou in de buurt die je bij dit proces kan helpen. Je kunt online eenvoudig zoeken naar een haarspecialist en de zoekopdracht verfijnen op locatie. Zo vindt je iemand bij jou in de buurt die je professioneel kan helpen bij het laten aanmeten van haarwerken. Hoe belangrijk jouw haar is, merk je pas wanneer je door medische omstandigheden of aandoeningen je haar verliest. Je haar is toch een stukje eigenwaarde en iets waar je trots op kunt zijn. Het is daarom ook aan te raden om op zoek te gaan naar een haarspecialist die jou dit gevoel helemaal kan teruggeven met een pruik. Pruiken zijn er in alle vormen, kleuren, lengtes en materialen verkrijgbaar. Samen met een haarspecialist vindt je een pruik die helemaal bij jou past en geniet je weer van een volle bos met haar.

Kijk voor een haarwerken in de buurt van Geleen bij Limburg Hair.

Tags: