Over ons

Haarverzorgingsblog van Bianca Hallo, ik ben Bianca. In het dagelijkse leven ben ik secretaresse. Ik moet er dus altijd representatief en verzorgd uitzien. Goede haarverzorging is dus erg belangrijk voor mij. Ik ga daarom regelmatig naar de kapper om mijn haren te laten knippen en ook de uitgroei bij te laten werken. Soms probeer ik ook nieuwe dingen uit, zoals een andere kleur, ander model, etc. Op deze manier zit mijn haar altijd netjes. In deze blog wil ik jullie vertellen over mogelijke kapsels en kleuren, wellicht dat ik jullie dan ook op nieuwe ideeën kan brengen. Tevens wil ik in deze blog ook vertellen ook over mijn ervaringen met diverse kapsalons en verschillende producten voor het haar. Veel plezier met lezen!

Zoeken

Archief

Recente artikelen

Hairstylist
5 juni 2018
Haarwerken aan laten meten
16 januari 2018
Pruiken aanmeten
4 januari 2018

Hairstylist

'Als je haar maar goed zit!' Deze uitdrukking kennen we allemaal en velen vinden dat er ook een kern van waarheid zit in dit gezegde. Je voelt je namelijk een stuk beter wanneer je vol zelfvertrouwen bent van je uiterlijk, inclusief je perfecte kapsel. Het is dus ook geen verrassing dat er een opleiding is tot kapper, en dat mensen bakken met geld uit kunnen geven in een salon. Een kapper of hairstylist zoals Arjen de Graaff Hairstyling kan echter veel meer dan alleen puntjes bijknippen. Lees snel meer en doe inspiratie op! 

Tijd voor een nieuw kapsel

Niet alleen kleding kan in of uit de mode raken. Ook kapsels zijn trendgevoelig. Wanneer je beroemdheden onder de loep neemt, zal het je opvallen dat ze meestal met bosjes hun haren kort knippen, op het moment dat dit de nieuwe modetrend is. Het jaar daarop heeft iedereen een dip dye, om dit vervolgens te veranderen tot een ombre. Op internet is er genoeg inspiratie te vinden, zodat jij op zoek kan gaan naar jouw perfecte haarstijl! Misschien heb je altijd lang haar gehad en wil je het een keer afknippen. Het is zelfs mogelijk je haar te doneren, zodat hier een pruik van gemaakt kan worden voor kankerpatiënten. Er zijn veel leuke korte kapsels voor de moderne, zakelijke en/of sportieve vrouw. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke bob. Misschien ben je meer fan van lang haar, maar zelfs dan kan een bezoekje aan de kapper een groot verschil maken. Ga een keer voor een pony, of laat je haar in laagjes knippen.   

Permanentjes en verfen

Het lijkt wel of vrouwen met stijl haar altijd krullen willen, terwijl de vrouwen met krullen een moord doen voor stijl haar. Wil jij graag krullen? Dan kan de hairstylist je te hulp schieten en je een permanentje geven. Afhankelijk van je haar en de verzorging, kan dit wel een paar maanden goed blijven zitten. Tegenwoordig zijn er ook hairstylisten die je een permanente beachwave kunnen geven. Dit is echter nog niet iets wat je bij elke kapsalon kan laten doen. Je haar verfen kan je een heel andere uitstraling geven. Ik heb persoonlijk mijn haar een keer zeer donkerbruin geverfd, terwijl mijn natuurlijke haarkleur lichtblond is. Mijn blauwe ogen kwamen er beter door uit en ik vond het donkere haar mooi afsteken tegen mijn kleding. Wanneer je je haar wilt gaan verfen, is het wel raadzaam te overleggen met je hairstyliste, om er achter te komen welke kleur goed bij je huid past. Je kan er ook voor kiezen alleen high- of lowlights te nemen.

Tags: